Przystawka /na stole na start
Śledź marynowany w emulsji z lubczyka, podany z ziemniakiem truflowym
Przekąski zimne /na bufetach
- Zestaw wędlin i serów
- Śledź w trzech odsłonach
- Schab po warszawsku
- Łosoś wędzony na bagietce z ziołową pastą
- Pikantna wołowina na liściach cykorii
- Roladki szafranowe i szpinakowe
- Grillowane plastry cukinii z kremowym serkiem
- Carpaccio z buraka z serem ricotta
- Melon kantalupa w szynce szwarcwaldzkiej
- Pasztet w trzech odsłonach
- Tymbaliki drobiowe
- Nóżki wieprzowe
- Cannelloni z farszem z suszonych pomidorów i ze szpinakiem
- Zestaw mini wrapów
- Pikantna sałatka arabska z makaronu, kurczaka i pieczarek
- Sałatka z kozim serem
- Sałatka z gorgonzolą, gruszką i prażonymi orzechami
Bufet deserowy